dissabte, 24 de setembre de 2011

Avaluació competencial

Gràcies a Diigo, vaig tenir accès a la pàgina web "D'avaluacions, rúbriques, portfolis i PLE's" creada per la Carme Barba.

Val la pena entretenir-se molt especialment en l'apartat que dedica a les rúbriques. Si després de llegir-lo us animeu a fer servir les rúbriques per avaluar el treball dels vostres alumnes, poder us interessa saber que hi ha un programa a internet que ens ajuda a el·laborar-les, es tracta de Rubistar. Es troba en castellà i permet editar, guardar, compartir i imprimir les vostres rúbriques molt fàcilment, a més de comptar amb moltes plantilles ja preparades per facilitar-vos el treball. Si voleu saber què és capaç de fer i com funciona podeu llegir aquest manual en castellà d'Eduteka.

Entre les moltes joies que guarda la pàgina creada per la Carme Barba, us voldria deixar aquí la presentació feta per la Núria Alart on explica què és un portafoli, com fer-los servir, com avaluar-los...

View more presentations from Nuria Alart

En aquest mateix bloc també podeu mirar:

dilluns, 12 de setembre de 2011

Recursos per cicle superior


Al bloc Recursos para nuestras clases 2.0 podeu trobar tot un seguit de materials i recursos per a treballar llengua castellana, matemàtiques i coneixement del medi.

El bloc està estructurat seguint els llibres de l'editorial Santillana, però també afegeix un munt de recursos que serveixen per ampliar cada tema.

Altres seccions interessants del bloc són els llibres digitals de la mateixa editorial i els notebooks creats per la Marifé Lara, autora del bloc.


dijous, 1 de setembre de 2011

Activitats interactives per treballar el castellà


A internet hi ha un gran nombre d'activitats que ens poden anar bé per treballar amb la pissarra digital.

L'Institut Cervantes té un bon recull d'aquestes activitats per a treballar la llengua castellana. Les té recollides en quatre nivells de dificultat. A més, moltes de les activitats treballen el vocabulari bàsic, les tipologies textuals i les construccions més usuals en castellà, justament el que més es treballa a primària.

En aquest mateix bloc també podeu veure: