dissabte, 12 de febrer de 2011

Per a treballar la poesia a classe


A la classe hem de treballar la poesia amb els nens i nenes de cicle superior i de cicle mitjà. Una de les activitats que farem amb tota seguretat és la realització d'abecegrames poètics.

Aquest interessant recurs l'he trobat a Poesia Infantil i Juvenil, un magnífic bloc de poesia que ja us he recomanat de llegir més d'una vegada.

No us explico en què consisteix el recurs, val la pena que el veieu explicat per Sàlvia i que doneu una ullada al seu bloc.

En aquest mateix bloc podeu mirar:

diumenge, 6 de febrer de 2011

Cançons en anglès

Al bloc Poesia Infantil i Juvenil han publicat un recurs excel·lent per a treballar l'anglès a les classes d'educació infantil i de cicle inicial.

Es tracta d' English songs for school. En aquesta pàgina web es recullen moltes cançons infantils en anglès, preparades per a poder-les treballar a la nostra classe.

Però si aneu a la pàgina d'inici trobareu recursos de tota mena, classificats en diferents graus de dificultat, per a treballar l'anglès en tots els cicles de primària.

En aquest mateix bloc podeu veure:

divendres, 4 de febrer de 2011

Un recull d'eines 2.0

De llocs a internet que mostrin un catàleg d'eines de la web 2.0 es poden trobar amb facilitat, però que mostrin tutorials i exemples d'aplicacions a les escoles, ja no és tan fàcil.

Un d'aquests llocs és el que us presento avui, Herramientas y recursos de la web 2.0 para idiomas.
Hi podreu trobar informació i tutorials d'un bon nombre d'eines i serveis de la web 2.0, des de com aconseguir una llicència Creative Commons, com sindicar continguts, com es pot fer servir Flickr, com obrir un compte a Delicious, fins a com confeccionar qüestionaris a partir de vídeos amb ESLvideo.

Un lloc que val la pena tenir a l'abast i poder-lo consultar.

També us poden interessar aquestes altres entrades: