divendres, 19 de desembre de 2008

UN BON REGAL !!!
La Marta Marco m'ha fet arribar l'adreça web de l'escola Marià Galí
de Terrassa.


En aqyesta pàgina, si cliqueu la pestanya Alumnes, podreu trobar infinitat d'activitats, classificades per matèria i cicle. Més fàcil no pot ser.

Totes les activitats són de qualitat, per treballar alguns dels objectius i continguts de les matèries.

Pels mestres i per les mestres també hi ha recursos més generals, però també molt interessants.

Em sembla que és un bon regal per aquestes festes.

diumenge, 14 de desembre de 2008

Els verbs del castellà


Més d'una vegada hem dubtat de com s'escriu una forma verbal de la llengua castellana.

A internet podem trobar una pàgina que ens ajudarà a conèixer, veure i llegir qualsevol forma verbal. Només hem d'escriure el nom del verb i triar el temps que ens interessa conèixer.

A continuació cliquem el botó Flexionar i ens apereixerà el temps verbal sencer, on podem observar els accents i els detalls ortogràfics que ens feien dubtar. A més ens dona informació sobre la categoria gramatical a la que pertany el verb.

divendres, 12 de desembre de 2008

Experiències competents


En aquesta pàgina es recullen les experiències de dos mestres.

La majoria de les experiències són d'educació infantil i de cicle inicial.

Es troben classificades en diferents apartats i ens poden ajudar a treballar les competències bàsiques. Moltes de les idees que ens aporten són fàcils de treballar a la classe.

Aquesta adreça la he trobat al bloc Nosotros competentes/Nosaltres competents.

dimecres, 10 de desembre de 2008

Activitats per a educació especial

A la pàgina web La Mosqueta.cat podeu trobar activitats per afavorir l'aprenentatge dels alumnes amb necessitats educatives especials.

La majoria d'activitats es poden fer servir amb els alumnes d'educació infantil, com per exemple aquesta activitat de les Mil cares.


Per entrar a les activitats cal anar a la pestanya activitats i triar la mena d'activitat que us interessa. No deixeu de visitar la pestanya dibuixos, on trobareu els dibuixos de les activitats preparats per aimprimir i pintar.

L'enllaç a aquesta pàgina va ser publicat al blog BulleTIC.

dilluns, 1 de desembre de 2008

Activitats de matemàtiques


Els companys de l'escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d'Anoia ens regalen aquesta magnífica recopilació de recursos per a treballar les matemàtiques. Les activitats es troben classificades en cinc espais diferents.

Però no cal explicar res més. Serà molt millor que no us perdeu la oportunitat de visitar la pàgina web del centre i conèixer directament totes les activitats.

La pàgina de la Xtec s'ha fet ressò del treball.