dimarts, 4 de novembre de 2008

Fons d'escriptori


Aquesta entrada no es pot dir que sigui propiament per explicar un recurs educatiu, però no em puc estar de compartir aquesta troballa.

A Vladstudio es troben més de 500 fons d'escriptori fantàstics, originals i veritables obres d'art, fetes amb molta cura i entusiasme.

Per descarregar-nos el que més ens agradi hem de conèixer quina és la resolució de la nostra pantalla, per fer-ho hem de clicar amb el botó dret sobre la pantalla de escriptori, al menú que s'obre hem de buscar Propietats i dintre de la nova finestra cliquem l'opció Configuració. Allà trobarem si la nostra pantalla és 1024x 800 o 1024x600, etc...

Un cop que ja coneixem aquesta dada cal entar a la pàgina de Vladstudio i clicar damunt la pestanya Wallpapers. S'obrirà una pàgina amb totes les miniatures dels fons d'escriptori. Anem buscant i quan trobem el que ens agrada cliquem damunt. S'obrirà una nova pàgina amb la imatge engrandida i a sota l'opció de triar la configuració de pàgina adient.

Un cop triada la més adient pel nostre ordinador, s'obrirà la imatge definitiva, amb el botó dret cliquem damunt seu i desem la imatge al nostre equip. Ara ja només cal anar a l'escriptori clicar amb el botó dret i canviar la imatge del fons d'escriptori per la que hem desat al nostre equip.

Us aseguro que es triga més temps en llegir aquesta entrada que en fer tot el procés. Si feu servir aquest recurs, deixeu un comentari, si us plau.

L'enllaç a Vladstudio l'he trobat al bloc Racó TIC