dissabte, 25 d’octubre de 2008

Enregistrar só

Aquest any estic fent servir el programa Audacity per a enregistrar els alumnes quan llegeixen. Els hi faig escoltar la seva lectura i analitzem junts com poden millorar. Els resultats són força positius.

Aquest programa és lliure i es troba instal·lat als ordinadors que envia el Departament d'Educació. El seu ús és força fàcil, almenys un ús bàsic i elemental, segur que disposa d'eines que ens permeten editar qualsevol pista de só de manera gairebé professional, però potser no cal conèixer tant a fons el programa si només volem fer una gravació.

He preparat una petita presentació on explico com enganxar dues pistes d'audio. Ens pot servir per enregistrar un conte llarg, la lectura de diferents alumnes en un sol arxiu, afegir un element musical a la lectura dels alumnes, etc... Aquí la teniu.

Tutorial Audacity
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: audacitytutorial)


Ara, si voleu veure un tutorial més complert i millor també podeu llegir aquest document en format pdf, desconec el seu autor, però el vaig trobar en aquesta pàgina, segur que us ajudarà a conèixer a fons el programa.