dilluns, 15 de setembre de 2008

Què cal ensenyar?

Al bloc de l'IES Julio Antonio de Mòra d'Ebre han recollit una anécdota que ens pot servir per a reflexionar sobre què han d'aprendre els nostres alumnes al curs que comença avui mateix.
Val la pena llegir la història que va protagonitzar el físic danès Niels Bohr. Segur que ens fa pensar.

Ara que tenim aquella mena de nerviosisme a la panxa per veure com seran els nens de la classe, com ens comunicarem amb ells, com respondran davant els treballs que hem preparat,... poder és un bon moment per a pensar que no tenim totes les respostes possibles i que potser seria molt perillòs que només les tinguessim nosaltres.

dissabte, 13 de setembre de 2008

Sou una meravella

Ja s'acosta l'hora de retrobar els infants de l'escola. No he pogut resistir la temptació de publicar en aquest petit bloc l'article que em va fer arribar la Roser Vila.
És per a totes les meravelles que ompliran el corredor i les classes el proper dilluns, per que se n'adonin de les altres meravelles que tenen al costat.

Read this document on Scribd: Pau Casals

dimarts, 2 de setembre de 2008

Per començar, fem neteja...Avui s'han acabat les vacances i ja he començat a llegir els blogs que visito habitualment.
A Racó Tic, gràcies company, he trobat aquest programa que serveix per mantenir net, polit i ordenat el registre del Windows i les carpetes del nostre ordinador.
A més a més en català i gratuït. No crec que es pugui demanar gaire més.
Cal provar-ho, veureu com és molt senzill de fer-lo anar.
No cal que patiu, ni que tingueu por de fer malbé cap fitxer perquè també pot recuperar fitxers esborrats accidentalment.